Αρχική Σελίδα

Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Το Foshan Wandaye Machinery Company που περιορίστηκε ίδρυσε το 2002, είναι με το συνδυασμό επιστημονικής έρευνας και ανάπτυξης, σχεδιασμός προγράμματος, παραγωγή, εγκατάσταση και διορθώνοντας υπηρεσία, είναι μια από την εσωτερική μεγαλύτερη remover σιδήρου έρευνα εξοπλισμού, ανάπτυξη και η κατασκευαστική επιχείρηση, υποδεικνύεται τις μονάδες παραγωγής των μεγάλων ορυχείων και των κεραμικών επιχειρήσεων παραγωγής. Η επιχείρηση έχει ένα ακριβές και τέλειο επιχειρηματικό σύστημα διαχείρισης και το σύστημα διαχείρισης ποιότητας των προϊόντων, έχει μια πραγματική, ενωμένη προσπάθεια, πρωτοποριακή και προοδευτική Ομάδα Διοίκησης, έχει μια ομάδα ειδικευμένου, ένα λεπτό ύφος της επιστήμης και το προσωπικό τεχνολογίας, έχει μια υψηλής ποιότητας ομάδα προσωπικού χωρίς το φόβο υπομένει τη δυσκολία και να είσαι σε θέση να παλεψει. Τα άριστα προϊόντα και η ευρεία προοπτική αγοράς βάζουν μια στερεά βάση για την ανάπτυξη της επιχείρησης.

 

Το Wandaye είναι εξειδικευμένο στην κατασκευή του εξοπλισμού σιδήρου σαλτσών μεταλλεύματος μεταλλείας, τα κύρια προϊόντα είναι: πηλός σκονών κεραμικής, εξοπλισμός αφαίρεσης σιδήρου λούστρου Υλικό, πλαστικά, εξοπλισμός αφαίρεσης σιδήρου τροφίμων Υψηλής αντοχής μαγνητικό πιάτο, φραγμός, κιβώτιο αφαίρεσης σιδήρου, αυλάκι αφαίρεσης σιδήρου Όπως και όλα τα είδη μαγνητικών υλικών και ούτω καθεξής. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στη μεταλλεία, τη δύναμη, το οικοδομικό υλικό, το γυαλί, την κεραμική, τη χημική ουσία και άλλες βιομηχανίες, και εξ:άγω στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Νότια Αφρική, τη Σιγκαπούρη, τη Μαλαισία, την Αίγυπτο και άλλες χώρες ή περιοχές.

 

Η συνεργασία επιχείρησης μακροπρόθεσμα με την αφθονία των νέων και παλαιών πελατών, συσσωρευμένη πλούσια εμπειρία, κατέστησε τα προϊόντα της επιχείρησης πιό μοναδικά στη βιομηχανία, που ευνοήθηκε από την πλειοψηφία των χρηστών. Η επιχείρηση εμμένει πάντα στο «τελειότητα, πνεύμα της αναζήτησης της τελειότητας» της επιχείρησης, μετά από τα έτη ανάπτυξης, εμμείνετε πάντα προσπαθεί για την επιβίωση από την ποιότητα, επιδιώκει την ανάπτυξη από την επιστήμη και η τεχνολογία, ισχυρή διοικητική αποδοτικότητα, το εμπορικό σήμα της για τη πρώτη θέση είναι η διοικητική ιδέα, είναι ο βιομηχανικός ηγέτης στην ποιότητα των προϊόντων.

 

Σαν παραγωγή και ολοκλήρωση πωλήσεων των επιχειρήσεων παραγωγής, wandaye με υψηλό - ποιοτικά προϊόντα, προηγμένη τεχνολογία παραγωγής, άριστη ποιότητα των προϊόντων, τέλεια υπηρεσία μεταπωλήσεων, που είναι βασισμένη στην υποστήριξη και την εμπιστοσύνη των χρηστών, για να επιταχύνει το ρυθμό της ανάπτυξης, το εθνικό διάσημο εμπορικό σήμα, στην παγκόσμια πρώτης τάξεως επιχείρηση.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Co. εξοπλισμού μηχανημάτων Wandaye Foshan, ΕΠΕ, που ιδρύεται το 2002, είναι με το συνδυασμό επιστημονικής έρευνας και ανάπτυξης, σχεδιασμός προγράμματος, παραγωγή, εγκατάσταση και διορθώνοντας υπηρεσία, είναι μια από την εσωτερική μεγαλύτερη remover σιδήρου έρευνα εξοπλισμού, ανάπτυξη και η κατασκευαστική εταιρεία, υποδεικνύεται τις μονάδες παραγωγής των μεγάλων ορυχείων και των κεραμικών επιχειρήσεων παραγωγής. Η επιχείρηση έχει ένα ακριβές και τέλειο επιχειρηματικό σύστημα διαχείρισης και το σύστημα διαχείρισης ποιότητας των προϊόντων, είναι μια πραγματική, ενωμένη προσπάθεια, πρωτοποριακή και προοδευτική Ομάδα Διοίκησης, έχει μια ομάδα ειδικευμένου, ένα λεπτό ύφος της επιστήμης και το προσωπικό τεχνολογίας, έχει μια υψηλής ποιότητας ομάδα προσωπικού χωρίς το φόβο υπομένει τη δυσκολία και να είσαι σε θέση να παλεψει. Τα άριστα προϊόντα και η ευρεία προοπτική αγοράς βάζουν μια στερεά βάση για την ανάπτυξη της επιχείρησης.

Κίνα Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4 5 6 7
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : WDY

Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300

Ετήσιες πωλήσεις : 400000-600000

Ιδρύθηκε Έτος : 2002

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd Πιστοποιήσεις