Αρχική Σελίδα

Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Το προϊόν στάλη πολύ γρήγορα και έφθασε εγκαίρως και στη καλή φόρμα. Η συσκευασία ήταν καλή να μην ασφαλίσει καμία ζημία στη μονάδα.

—— Νεώτερος του Joseph Camara.

το μεγάλο προϊόν, μεγάλη τιμή έφθασε όπως αναμένεται

—— Darrin Lynn

Κέρδισα χρήματα (30%) με να πάρω αυτό σε αυτόν τον ιστοχώρο εναντίον μιας τοπικής επιχείρησης. Το αγαθό εργασιών φαίνεται μεγαλύτερο στις φωτογραφίες αλλά αξίας της τιμής

—— William Χ.

Εργασίες μεγάλες! Ιδιαίτερα συστήστε.

—— gus ott

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Το Foshan Wandaye Machinery Company που περιορίζεται είναι εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, είναι κύριο διάφορων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων, με την έρευνα και η παραγωγή ανάπτυξης, σημαντικά προϊόντα είναι: μαγνητικός διαχωριστής για τις μη μεταλλικές ορυκτές πρώτες ύλες, το κεραμικό λούστρο, το μέταλλο, τα πλαστικά, τα τρόφιμα και όλα τα είδη βιομηχανιών. Τα κύρια προϊόντα είναι: ηλεκτρομαγνητικός διαχωριστής αποβλήτων, ηλεκτρομαγνητική μηχανή σκονών, μόνιμος μαγνητικός διαχωριστής δαχτυλιδιών διαχωριστών κάθετος ηλεκτρομαγνητικός, κάθετος μόνιμος μαγνητικός διαχωριστής δαχτυλιδιών και διαφορετικά μεγέθη των μαγνητικών πιάτων, μαγνητική ράβδος, μαγνητικός διαχωριστής τύπων συρταριών κ.λπ. Η επιχείρησή μας κατέχει την επαγγελματική τεχνική ομάδα και το περίπλοκο εργαστήριο, μπορεί να προσαρμοστεί για το μαγνητικό διαχωριστή. Το Wandaye που περιορίζεται από το 2014 αναμιγνύεται στην εσωτερική και διεθνή ορυκτή τεχνολογία εφαρμοσμένης μηχανικής επεξεργασίας και τους τομείς ολόκληρου του σχεδιασμού κ.λπ. προγράμματος γραμμών.

   

  Το Foshan Wandaye Machinery Company που περιορίζεται παρέχει στους πελάτες τις κατάλληλες υπηρεσίες, το μεταξύ, εν τούτοις τη συνεργασία και την επικοινωνία ερευνητικών εξεδρών με τους ανθρώπους στη βιομηχανία τεχνολογίας, συνεχίζει την αναπροσαρμογή που ολόκληρες οι λύσεις επιστήμης γραμμών μη μεταλλικού mineraI.As έχουν την τεχνολογία και η εμπορική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας υπηρεσιών, περιορισμένη Wandaye βιομηχανία Wanda παρέχει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, προηγμένη τεχνολογία παραγωγής, άριστη ποιότητα των προϊόντων, τέλεια μετά από την υπηρεσία και την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη από τους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Επάνω εθνικά διάσημα εμπορικά σήματα οργάνωσης, που κινούνται προς την παγκόσμιας ποιότητας επιχείρηση.

   

  Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

  Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

  Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

   

   

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Sales 1

Τηλ.:: +86 13709659210

Φαξ: 86-757-81800655

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)