Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΜαγνήτες συρταριών

Έξοχοι ισχυροί μαγνήτες νεοδύμιου Automized/μαγνήτες νεοδύμιου σπάνια γαίας

Πιστοποίηση
Κίνα Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Το προϊόν στάλη πολύ γρήγορα και έφθασε εγκαίρως και στη καλή φόρμα. Η συσκευασία ήταν καλή να μην ασφαλίσει καμία ζημία στη μονάδα.

—— Νεώτερος του Joseph Camara.

το μεγάλο προϊόν, μεγάλη τιμή έφθασε όπως αναμένεται

—— Darrin Lynn

Κέρδισα χρήματα (30%) με να πάρω αυτό σε αυτόν τον ιστοχώρο εναντίον μιας τοπικής επιχείρησης. Το αγαθό εργασιών φαίνεται μεγαλύτερο στις φωτογραφίες αλλά αξίας της τιμής

—— William Χ.

Εργασίες μεγάλες! Ιδιαίτερα συστήστε.

—— gus ott

Είμαι Online Chat Now

Έξοχοι ισχυροί μαγνήτες νεοδύμιου Automized/μαγνήτες νεοδύμιου σπάνια γαίας

Έξοχοι ισχυροί μαγνήτες νεοδύμιου Automized/μαγνήτες νεοδύμιου σπάνια γαίας
Έξοχοι ισχυροί μαγνήτες νεοδύμιου Automized/μαγνήτες νεοδύμιου σπάνια γαίας

Μεγάλες Εικόνας :  Έξοχοι ισχυροί μαγνήτες νεοδύμιου Automized/μαγνήτες νεοδύμιου σπάνια γαίας

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Foshan.China
Μάρκα: WDY
Πιστοποίηση: ISO9001:2008
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυποποιημένο ξύλινο χαρτοκιβώτιο κατάλληλο για τη θάλασσα
Χρόνος παράδοσης: δέκα ημέρες μετά την παραλαβή αποδοχής καταθέσεων
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union

Έξοχοι ισχυροί μαγνήτες νεοδύμιου Automized/μαγνήτες νεοδύμιου σπάνια γαίας

περιγραφή
μάρκα: WDY Κατάσταση: Νέα
Υψηλό φως:

super strong neodymium magnets

,

rare earth neodymium magnets

Μαγνήτες συρταριών Automized ημι - αυτόματος μαγνητικός remover σιδήρου γραφείου μαγνητικός διαχωριστής

 

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

 

Το Foshan Wandaye Machinery Company που περιορίζεται είναι εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, είναι κύριο διάφορων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων, με την έρευνα και η παραγωγή ανάπτυξης, σημαντικά προϊόντα είναι: μαγνητικός διαχωριστής για τις μη μεταλλικές ορυκτές πρώτες ύλες, το κεραμικό λούστρο, το μέταλλο, τα πλαστικά, τα τρόφιμα και όλα τα είδη βιομηχανιών. Τα κύρια προϊόντα είναι: ηλεκτρομαγνητικός διαχωριστής αποβλήτων, ηλεκτρομαγνητική μηχανή σκονών, μόνιμος μαγνητικός διαχωριστής δαχτυλιδιών διαχωριστών κάθετος ηλεκτρομαγνητικός, κάθετος μόνιμος μαγνητικός διαχωριστής δαχτυλιδιών και διαφορετικά μεγέθη των μαγνητικών πιάτων, μαγνητική ράβδος, μαγνητικός διαχωριστής τύπων συρταριών κ.λπ. Η επιχείρησή μας κατέχει την επαγγελματική τεχνική ομάδα και το περίπλοκο εργαστήριο, μπορεί να προσαρμοστεί για το μαγνητικό διαχωριστή. Το Wandaye που περιορίζεται από το 2014 αναμιγνύεται στην εσωτερική και διεθνή ορυκτή τεχνολογία εφαρμοσμένης μηχανικής επεξεργασίας και οι τομείς ολόκληρου του σχεδιασμού προγράμματος γραμμών κ.λπ. (1) υπάρχουν διάφοροι εμπειρογνώμονες βιομηχανίας, μηχανικοί, εστίαση στην ανάπτυξη της έρευνας και της τεχνολογίας καινοτομίας του μαγνητικού εξοπλισμού χωρισμού. (2) Wandaye που περιορίζεται έχει τον πιό προηγμένο εξοπλισμό δοκιμής, για την ακριβή ανίχνευση πελατών της χημικής σύνθεσης δειγμάτων μεταλλεύματος και των σωματικών ιδιοτήτων. (3) η πειραματική γραμμή διαμορφώνει εξοπλισμούς μιας τους πλήρεις μη μεταλλικούς ορυκτούς επεξεργασίας δοκιμής, σύμφωνα με την ορυκτή φύση για να παρέχει τις καλύτερες λύσεις για τους πελάτες.

 

Χαρακτηριστικό προϊόντων

 

Ο μαγνητικός φραγμός της μηχανής υιοθετεί τον ισχυρότερο μόνιμο μαγνήτη σπάνια γαίας ή το μαγνητικό σίδηρο oxidational ως πηγή μαγνήτη. Έναντι της ηλεκτρομαγνητικής μηχανής σιδήρου, μπορεί να σώσει την κατανάλωση ισχύος. Χρησιμοποιώντας την έξοχη μαγνητική δύναμη, αυτό είδος έξω η μικροσκοπική ακαθαρσία σιδήρου, ώστε να προστατευθεί ο επόμενος ορυκτός εξοπλισμός διαχωριστών επεξεργασίας και να ενισχυθεί η αγνότητα του υλικού.

Η ισχυρή μαγνητική ένταση του μαγνητικού φραγμού έχει τη διάμετρο 25 χιλ. με την επιφάνεια της έντασης μαγνητικών πεδίων για περισσότερο από 12000 Gaus που καθιστούν την αφαίρεση σιδήρου κατάλληλη και γρήγορη, το τράβηγμα κυλίνδρων αέρα το μαγνητικό στρώμα φραγμών από το στρώμα και το μαγνητικό υλικό που απορροφάται στο μαγνητικό φραγμό θα μειωθεί μακριά αυτόματα με τη συνεχή εργασία.

Το υλικό μπορεί να συνεχίσει να εργάζεται όταν σύρετε το κομμάτι αποβολών σιδήρου από το κομμάτι ενώ μην έχοντας καμία ανάγκη να σταματήσει. Και στις δύο άκρες του μαγνητικού φραγμού, μπορεί να γίνει σύμφωνα με τις απαιτήσεις, όπως τις περασμένες κλωστή τρύπες, τρύπες βιδών, πετώντας δαχτυλίδια, κωνικό σημείο και ούτω καθεξής, το οποίο είναι κατάλληλο για την εγκατάσταση και τη σταθερότητα.

 

 

Διαδικασία λειτουργίας

 

Τα ορυκτά σιτάρια στο στόμα του μαγνητικού κιβωτίου φραγμών. Όταν τα ορυκτά μόρια περνούν από το μόνιμο μαγνητικό φραγμό του σε ένα μαγνητικό κιβώτιο, τα μαγνητικά υλικά που ολοκληρώνονται στα ορυκτά σιτάρια απορροφώνται στο φραγμό λόγω της μαγνητικής δύναμης.

Και η non-magnetic ορυκτή απαλλαγή μαγνητών σιταριών από το στόμα απαλλαγής, εν τω μεταξύ αυτό τράβηγμα ο μόνιμος μαγνητικός φραγμός μέσω ενός στρώματος συσκευών κυλίνδρων από το στρώμα, συγχρόνως, το σιδηρομαγνητικό υλικό που απορροφάται στο μόνιμο μαγνητικό φραγμό μπορεί αυτόματος χωριστός από το στόμα της αφαίρεσης σιδήρου.

 

Παράμετρος τεχνολογίας

Προϊόν Διάμετρος (χιλ.) Κομμάτια Στρώμα
8-στρώμα χειρωνακτικό μαγνητικό Remover σιδήρου γραφείου Ф25 36 8
6-στρώμα χειρωνακτικό μαγνητικό Remover σιδήρου γραφείου Ф32 33 6
5-στρώμα χειρωνακτικό μαγνητικό Remover σιδήρου γραφείου Ф25 23 5
4-στρώμα χειρωνακτικό μαγνητικό Remover σιδήρου γραφείου Ф32 18 4
3-layer χειρωνακτικό μαγνητικό Remover σιδήρου γραφείου Ф32 11 3

 

 

Πεδίο εφαρμογής

 

Είναι κατάλληλο για το πυριτικό άλας, τον άστριο, το χαλαζία, τον καολίνη και άλλο μη μεταλλικό ορυκτό καθαρισμό και την αφαίρεση της ακαθαρσίας.

 

Έξοχοι ισχυροί μαγνήτες νεοδύμιου Automized/μαγνήτες νεοδύμιου σπάνια γαίας 0

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Sales 1

Τηλ.:: +8613709659210

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα